tuinbeurten-2021.pdf

Tuinbeurten

Verzamelen in het verenigingsgebouw

Voor de tuinbeurten verzamelen we om 9.15 uur in het verenigingsgebouw. Daarna geven de begeleiders aan welke werkzaamheden er worden verricht. De tuinbeurten duren tot 12:30 uur met tussendoor een pauze.

Gereedschap inleveren

We hebben een Tuin en Beplantingscommissie, die verantwoordelijk is voor de tuinbeurten, ook hebben we een Commissie Natuurlijk Tuinieren welke in overleg met de Tuin en Beplantingscommissie gaat bepalen wat voor werkzaamheden er gedaan dienen te worden op hun gebied.
Het leengereedschap (gemerkt met rode verf) wordt na de onderhoudsbeurt ingeleverd in de werkschuur.

Niet parkeren

Tijdens de tuinbeurten mag er niet worden geparkeerd op het hoofdpad.

Het toegangshek is op slot van:

09.15 uur t/m 12.30 uur

Ook voor de leden met een invalidekaart geld dat indien ze op invaliden parkeerplaats willen staan, dat ze voor 09.15 uur binnen kunnen komen en anders na 12.30 uur.

 Uiteraard kunnen fietsers en wandelaars en de mensen met een scootmobiel wel naar binnen.

 

Afmelden

Wilt u er wel rekening mee houden dat indien u niet afbelt, u gebeld kunt worden met de vraag, waarom u niet bent geweest. Ook dan zal worden gevraagd, wanneer u deze onderhoudsbeurt gaat inhalen. Als bestuur gaan we er vanuit dat ieder lid aan zijn verplichtingen volgens het Huishoudelijk Reglement voldoet. Dan kunt u gelijk aangeven wanneer u de onderhoudsbeurt in gaat halen. Tuinbeurten die vallen op onwerkbare dagen, dienen ingehaald te worden.