Werkbeurten


Voor de werkbeurten verzamelen we om 9.15 uur in het verenigingsgebouw.
kantine01 LargeJPG
Mocht u verhinderd zijn voor de werkbeurt dat kunt u alleen afbellen bij het begeleider van dienst (klik op de button Werkschema hieronder), dit is de persoon die op zaterdag de werkbeurten begeleid.


Wilt u er wel rekening mee houden dat indien u niet afbelt, u gebeld kunt worden met de vraag, waarom u niet bent geweest. Ook dan zal worden gevraagd, wanneer u deze werkbeurt gaat inhalen. Als bestuur gaan we er vanuit dat ieder lid aan zijn verplichtingen volgens het Huishoudelijk Reglement voldoet. Dan kunt u gelijk aangeven wanneer u de werkbeurt in gaat halen. Werkbeurten die vallen op onwerkbare dagen, dienen ingehaald te worden.
werkschuur08 SmallJPG

We hebben een Tuin en Beplantingscommissie, die verantwoordelijk is voor de werkbeurten, ook hebben we een Commissie Natuurlijk Tuinieren welke in overleg met de Tuin en Beplantingscommissie gaat bepalen wat voor werkzaamheden er gedaan dienen te worden op hun gebied.
Het leengereedschap (gemerkt met rode verf) wordt na de werkbeurt ingeleverd in de werkschuur.
werkschuur06JPG

no-car-or-no-parking-signjpg
Tijdens de werkbeurten mag er niet worden geparkeerd op het hoofdpad.

Het toegangshek is op slot van:

09.15 uur t/m 12.30 uur

Ook voor de leden met een invalidekaart geld dat indien ze op invaliden parkeerplaats willen staan, dat ze voor 09.15 uur binnen kunnen komen en anders na 12.30 uur.

 Uiteraard kunnen fietsers en wandelaars en de mensen met een scootmobiel wel naar binnen.