Werkbeurten

370c4b31-480d-4cf4-acf9-7737c91472a2jpg

Voor de werkbeurten verzamelen we om 9.15 uur in het verenigingsgebouw. Daarna geven de begeleiders aan welke werkzaamheden er worden verricht. De werkbeurten duren tot 12:30 uur met tussendoor een pauze.
kantine01 LargeJPG

We hebben een Tuin en Beplantingscommissie, die verantwoordelijk is voor de werkbeurten, ook hebben we een Commissie Natuurlijk Tuinieren welke in overleg met de Tuin en Beplantingscommissie gaat bepalen wat voor werkzaamheden er gedaan dienen te worden op hun gebied.
Het leengereedschap (gemerkt met rode verf) wordt na de werkbeurt ingeleverd in de werkschuur.
werkschuur06JPG

Autos-verbodenjpg
Tijdens de werkbeurten mag er niet worden geparkeerd op het hoofdpad.

Het toegangshek is op slot van:

09.15 uur t/m 12.30 uur

Ook voor de leden met een invalidekaart geld dat indien ze op invaliden parkeerplaats willen staan, dat ze voor 09.15 uur binnen kunnen komen en anders na 12.30 uur.

 Uiteraard kunnen fietsers en wandelaars en de mensen met een scootmobiel wel naar binnen.

Wilt u er wel rekening mee houden dat indien u niet afbelt, u gebeld kunt worden met de vraag, waarom u niet bent geweest. Ook dan zal worden gevraagd, wanneer u deze werkbeurt gaat inhalen. Als bestuur gaan we er vanuit dat ieder lid aan zijn verplichtingen volgens het Huishoudelijk Reglement voldoet. Dan kunt u gelijk aangeven wanneer u de werkbeurt in gaat halen. Werkbeurten die vallen op onwerkbare dagen, dienen ingehaald te worden.
werkschuur08 SmallJPG